Nuffnang BH

Dec 7, 2016

Resepi Puteri Ayu Cheese

Assalamualaikum.

Dari hari tu asyik terpandang orang buat kuih Puteri Ayu kat FB.
Geram aje tengok.

Kalau kebiasaannya orang buat letak kelapa 
tapi kali ni aku nak try resepi yang letak cheese pulak.
Dah jadi hobi nak cuba memasak pulak.

Selain dari hilangkan stress kita tambah lemak.
Macam patah tumbuh hilang berganti. Hahahhaha.
Kita hilangkan stress tapi kita gantikan lemak. Kih3.

Seperti biasa kita harus refer pada yang pakar.
Apa lagi terus la tengok blog kak azlitamasammanis

Bab gambar dan explanation Kak Ita memang mudah meresap kat otak aku.
Kak Ita kata dia ada ambil dari resepi FB. 
Terima kasih atas perkongsian dan harap semua ilmu dihalalkan ye.
Murah rezeki anda semua. 

Cuti kali ni plan nak buat. in sha Allah.

Apa pun siapa yang tengah cari resepi ni harap berguna dan cuba.




































Sumber asal: kat Suriani osman FB

Credit to: Blog AzlitaMasamManis

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi comment.