Nuffnang BH

Apr 13, 2010

sesuatu..yg kau panggil kenangan

Sebelum sy menaip perkara2 yg terjadi ke dalam blog, sy mesti akan melawat ke blog2 yg sy rs sungguh menarik n menjadi rujukan ketika ber blog..contohnya sayang, anis zalikha, rosmawar, baizura etc. Tq guys sy suke membaca blog2 kamu..


Td sy telah melakukan perkara yg biasa dilakukan oleh gefren2 kat luar sn....(kena ke explain??? Xpyh la cite). Di pendekkan cerita after melakukan perbuatan tersebut sy merasa sgt frust sbb sy ternampak sesuatu (arghhhh sshnya nak explain..sbb terlalu geram)..

Dari kejadian tersebut sy dpt buat rumusan yg “sesuatu” yg sy nampak itu msh lagi ade kaitan dgn bofren sy itu...Mr Z sy tidak berpuas hati dgn anda. Arghhhhhh

Sy sendiri tidak faham apa yg sy cuba sampaikan..seringkali sy terlalu geram atau marah sy cenderung utk marah dan menjerit..if sy dpt sepak2 “sesuatu” tu dan paksa dia buang semua kenangan dia dgn Mr Z yg pernah wujud suatu ketika dahulu...mst sy tidak perlu marah2..mst duit sy tidak akn habis akibat shopping kerana stress dgn “sesuatu”.

Aishhh sy bole jd gile.

Sy mahu stop pikir psl “sesuatu” dan teruskan kehidupan. Sy akui sy masih bengang dan sy kene buat sesuatu yg blh buat sy gembira...